Hammarby IF vs IFK Värnamo – Speltips Allsvenskan

Hammarby har inte gått att känna igen under säsongens första tredjedel och står på 12 poäng efter 10 spelade matcher vilket gör att laget ligger på plats 10 i tabellen. Nu väntar IFK Värnamo som ligger 12:a i Allsvenskan. Tre poäng skiljer lagen åt så Hammarby behöver ta poäng för att ligga kvar där de gör. Målsättningen bör vara högre än så mot ett Värnamo som endast har en seger på de fem senaste matcherna. Kan Bajen studsa tillbaka och ta en välbehövlig seger efter två raka kryss?

Datum: 29 maj 2023
Avspark: 19:00
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)
Domare: M Al-Hakim (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby är favoriter 

Tittar vi på oddsen hos oddsgurus är Hammarby klara favoriter. De har fyra raka matcher utan förlust och har inte förlorat på hemmaplan denna säsongen. Problemet är att de har kryssat tre av de fyra senaste matcherna mot lag som Degerfors, Göteborg och Mjällby, lag som måste besegras om man ska utmana om Europaplatser. Nu återstår det att se om de kan ta en välbehövlig seger mot Värnamo.

IFK Värnamo hoppas kunna skrälla

Förra säsongen fick Värnamo med sig alla tre poäng borta mot Hammarby i Allsvenskan. Att de skulle upprepa bedriften är inte allt för sannolikt om vi tittar på oddsen. Samtidigt kan mycket hända i fotboll men Värnamos form är inte till deras fördel. Fyra förluster på de fem senaste matcherna är ingen vidare formkurva att skryta med. Nu återstår det att se om de kan klara av att vinna mot Hammarby också. 

Massor av spänning väntar

Det finns massor av spänning att se fram emot på Tele2 Arena. Hammarby är klara favoriter och med tanke på att de spelar på platsen hemma bör de kunna avfärda Värnamo. Därför spelar vi att Hammarby vinner mot IFK Värnamo till oddset 1,52 hos Betsson.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot IFK Värnamo till oddset 1,52 hos Betsson.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller