Helsingborgs IF vs Djurgårdens IF – Speltips Allsvenskan

Det är dags för en spännande match i Allsvenskan när Helsingborgs IF tar emot Djurgårdens IF på Olympia i Helsingborg. Det är två lag i olika delar av tabellen där Helsingborg lyckades ta poäng senast mot Kalmar FF men DIF kommer med stort självförtroende med tre raka segrar. Vem vinner matchen eller blir det delad pott?

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

HeIF tog poäng senast

Helsingborgs IF valde att sparka tränare Lennart Johansson och har lyft sig spelmässigt sedan dess. Mot MFF blev det visserligen förlust men de höll 1-1 fram tills 90:e minuten. Senast mot starka Kalmar lyckades HeIF få 1 poäng och nu återstår det att se om de klarar av att vinna mot Djurgården. Faktum är ett Helsingborg inte förlorat mot Djurgården på Olympia sedan 2016.

Djurgården har starkast form i Allsvenskan

För Djurgårdens IF har det sett bra ut den sista tiden i Allsvenskan. Tre raka segrar varav vinst mot ”Bajen” senast i Stockholmsderbyt vittnar att det är självförtroende hos Kim Bergstrands mannar just nu. Innan Stockholmsderbyt tog Djurgården en stabil 5-2-seger borta mot Sundsvall och dessförinnan starka 4-0 hemma mot Varberg. Djurgården hänger med i toppen om de vinner mot Helsingborg men det kan bli en tuff match.

Blir jämnt mellan lagen

De båda lagen brukar gå jämna bataljer och mycket talar för att det blir jämnt nu också. DIF är inte seriens bästa lag på gräs och HeIF har sett betydligt bättre ut de senaste två matcherna. Frågan är om de har vad som krävs för att kunna hota Djurgården i form? Vi tror att det är en skräll på gång och att Helsingborgs IF lyckas ta en poäng, även om oddsen visar att bortalaget är klara favoriter. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan HeIF och DIF till oddset 4,20 hos Betsafe.

Vårt speltips: HeIF och DIF spelar oavgjort till oddset 4,20 hos Betsafe.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Allsvenskan