IFK Göteborg vs Helsingborgs IF – Speltips Allsvenskan

Helsingborgs IF ser ut att kunna få det tufft att hålla sig kvar i Allsvenskan. Nu väntar en tuff match mot IFK Göteborg som har häng på Europaplats efter en stark sommar. ”Blåvitt” har två raka segrar och är endast fyra poäng från tredjeplatsen. En femteplats var det längesedan IFK Göteborg tog och frågan är om de kan fortsätta på vinnarspåret mot ett svagt Helsingborg? För HeIF måste poängen börja komma snart då avståndet till säker mark är sju poäng samtidigt det är två poäng till kval. Vem vinner mötet mellan två forna toppklubbar?

Datum: 12/9 – 2022
Avspark: 19:10
Spelplats: Gamla Ullevi (Göteborg)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

IFK Göteborg är på gång

IFK Göteborg har två raka segrar och fem på de sju senaste matcherna i Allsvenskan. Vinster mot Sirius och Mjällby gör att det är en klubb om för en gångs skull mår ganska bra. Tack vare den jämna tabellen har de häng på en Europaplats. Men då krävs de att de tar en seger mot Helsingborgs IF. Men tittar vi på form och odds är detta inte något som ska vara några problem.

Helsingborgs IF åker ur Allsvenskan

Helsingborgs IF må ha fått ett bättre spel sedan Lindström och Santos tog över som tränare men de har inte fått tillräckligt med segrar i Allsvenskan. Sedan duon tog över har de spelat tio matcher i Allsvenskan. På dessa har de vunnit 2, spelat 3 oavgjorda och förlorat 6. De båda vinsterna har dessutom kommit mot GIF Sundsvall som ligger dundersist. Därför kliver laget inte in som favoriter mot IFK Göteborg.

Tar Blåvitt en planerad seger?

IFK Göteborg är klara favoriter men vi tycker oddsen ändå har spelvärde. De är på gång och även om gästerna slåss för sin överlevnad tror vi inte att de har vad som krävs för att kunna hota. Därför spelar vi IFK Göteborg som segrare mot Helsingborgs IF till oddset 1,61 hos LeoVegas.

Vårt speltips: IFK Göteborg vinner över HeIF till oddset 1,61 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller