IFK Norrköping mot Djurgården – Speltips Allsvenskan

Djurgården jagar SM-guld och spelar förmodligen den svåraste matchen av de tre återstående matcherna i Allsvenskan. Det är IFK Norrköping som väntar på bortaplan. Norrköping har visserligen inte allt för mycket att spela om men mycket talar för att det blir en jämn match på Platinumcars Arena. Djurgården har två raka segrar mot Halmstads BK och Örebro. Men spelat har inte imponerat även om det blivit två raka segrar.

Hämta en välkomstbonus hos Betsafe idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Norrköping är starka hemma

Även om IFK Norrköping kanske inte har den bästa formen med endast en vinst på de fem senaste matcherna är laget starka på hemmaplan. På de sex senaste hemmamatcherna i Allsvenskan har laget fem segrar och en oavgjord. Blir det den förre AIK-tränaren Richard Norling som ska grusa Djurgårdens guldchanser? För visst behöver DIF en seger mot ”Peking” för att hålla hoppet om guld vid liv?!

Djurgården jagar Malmö FF i toppen

Djurgården hoppas kunna vinna mot IFK Norrköping för att hålla hoppet om två SM-guld på tre år vid liv. Men då krävs det seger på bortaplan och borta mot Norrköping har Djurgården inte vunnit sedan 2017. Samtidigt har man goda minnen från staden då det var det oavgjorda resultatet här 2019 som bärgade SM-guldet.

En jämn och tät match väntas

Vi tror det kommer att bli en jämn och tät match mellan två skickliga lag. Djurgården är de som har pressen på sig. Visst har man vunnit Örebro och Halmstad men förluster mot IFK Göteborg, Elfsborg och AIK gör att laget inte längre har det i egna händer. Vi tror att det kan bli så pass jämnt att lagen kommer att dela på poängen efter 90 minuter + tillägg och oddsen visar på en jämn tillställning. Av denna anledning väljer vi att spela oavgjort till oddset 3,60 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Matchen mellan IFK Norrköping och Djurgårdens IF slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Betsafe.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller