IFK Norrköping vs Halmstads BK – Speltips Allsvenskan

IFK Norrköping är favoriter när de tar emot Halmstads BK i Norrköping. Men det är Halmstad som ligger före “Peking” i tabellen med en poängs marginal. Nu återstår det att se  vem som vinner matchen och tar sig närmare en plats i Europa. Räkna med en tät match där Norrköping är spelförande men där Halmstad helt klart kan hota med snabba omställningar och stabil defensiv. Det återstår att se vem som har vad som krävs för att vinna den viktiga matchen. Tittar vi på vad oddsgurus säger är det Norrköping som är favoriter. 

Datum: 10 juli 2023
Avspark: 19:00
Arena: Platinumcars Arena (Norrköping)
Domare: G Maqedonci (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Norrköping är favoriter

Det kan bli en tät match på Platinumcars Arena men det är hemmalaget som är favoriter. Norrköping har tre förluster och två oavgjorda på de fem senaste matcherna i Allsvenskan. Samtidigt går det inte att komma ifrån att de tog en tung poäng hemma mot BK Häcken senast. Nu återstår det att se om de kan få sin första trepoängare sedan maj hemma mot Halmstads BK.

Halmstad har överraskat positivt

Halmstad ligger sexa i tabellen efter 13 omgångar och hoppas kunna fortsätta på sin förlustfria svit. Laget är obesegrade i fem matcher och har varit en positiv överraskning i Allsvenskan under säsongen. Nykomlingen ser stark ut och nu är frågan om de kan ta poäng borta mot Norrköping? Det är något som återstår att se. 

Det blir en målsnål match 

Halmstad snittar 1 mål per match och Norrköping är inte heller särskilt målfarliga i serien. Vi tror att det blir målsnålt under måndagskvällen och spelar därför under 2,5 mål till oddset 1,93 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Norrköping och Halmstads BK till oddset 1,93 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller