IFK Norrköping vs Hammarby IF – Speltips Allsvenskan

IFK Norrköping har ingen rolig säsong och ligger för närvarande på en elfte plats i tabellen. Laget har sex poängs marginal till kvalplatsen och behöver nog börja ta poäng om det inte ska bli riktigt oroligt. Tränare Norling har fått sparken sedan länge men det har inte blivit bättre sedan dess. Nu är frågan om de kan hota ett formstarkt Hammarby som tog poäng borta mot AIK i Stockholmsderbyt i förra omgången. Räkna med en intressant match i Norrköping.

Datum: 5/9 – 2022
Avsparkstid: 19:10
Spelplats: Platinumcars Arena (Norrköping)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och använd på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

IFK Norrköping hoppas att det vänder

Sedan Richard Norling fick sparken av IFK Norrköping har IFK Norrköping spelat sju matcher. De har vunnit en av dessa mot Degerfors samt kryssat mot Elfsborg och Varberg. Det är inget som imponerar utan laget behöver ta fler poäng med tanke på det spelarmaterial klubben sitter på. Att det skulle bli poäng mot Bajen är dock svårt. Hammarby älskar att spela på plast och är i bra form. Inför derbyt borta mot AIK hade laget tre raka vinster och 2-2 mot AIK var med mersmak. Nu återstår det att se hur ”Peking” kan stå emot.

Hammarby går för guldet

Tio omgångar återstår och Hammarby ligger fyra poäng efter BK Häcken i Allsvenskan. Visst tappade de poäng senast men det var i ett derby mot AIK på gräs. På plasten är Hammarby svårslagna och trots Norrköpings breddgrader har de en arena med just plast. Därmed talar mycket för att Hammarby kommer att åka ifrån med alla tre poängen och befästa sin tredje plats som man har med fyra poängs marginal. Kan ”Bajen” ta sitt andra SM-guld någonsin? Det kan bli spännande hela vägen. Men ska man ta guld behöver matcher borta mot elvan vinnas.

Hammarby tar tre poäng

Vi tror att Hammarby är tillräckligt starka vilket oddsen också visar. Därför spelar vi Hammarby som vinnare borta mot IFK Norrköping till oddset 2,02 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Hammarby vinner borta mot Norrköping till oddset 2,02 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och använd på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller