IFK Norrköping vs Mjällby AIF – Speltips Allsvenskan

IFK Norrköping är favoriter enligt oddsen att vinna mot Mjällby AIF. Men det är verkligen ingen enkel match som väntar då Mjällby är luriga och brukar prestera bra mot topplagen. “Peking” hade fin form men har förlorat två raka matcher mot Elfsborg och Djurgårdens IF. Nu behövs det en seger om drömmen om en fjärde plats ska finnas. För Mjällby återstår det att se om de har vad som krävs för att närma sig toppen. En seger gör att laget går upp på samma poäng som sin motståndare i Allsvenskan.

Datum: 18 september 2023
Avspark: 19:00
Arena: Platinumcars Arena (Norrköping)
Domare: V Wolf (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IFK Norrköping hoppas vinna

Efter att både Djurgården och Hammarby förlorat i helgen har IFK Norrköping häng på fjärdeplatsen i Allsvenskan. Men det ska sägas att det inte är någon enkel match som väntar. Det brukar bli jämna matcher när lagen möts. IFK Norrköping vann visserligen senast men innan dess hade laget spelat oavgjort tre gånger. I senaste hemmamatchen föll laget med 0-2 mot Djurgården och innan dess blev det förlust mot Elfsborg.

Mjällby är ett klassiskt mittenlag

Mjällby ligger nia i tabellen och de blandar och ger i tabellen. Seger senast borta mot Kalmar men dessförinnan klara förluster mot Hammarby och Elfsborg. Men når Mjällby upp i nivå kan de hota vem som helst. De har vunnit mot MFF bägge gånger denna säsong. Kan de hota “Peking” också?

Norrköping tar hem detta

Även om Mjällby är svårslagna när de är på humör tror vi att IFK Norrköping har vad som krävs för att vinna matchen. De har ett bättre lag och spelar hemma på plastmattan. Vi spelar Norrköping som vinnare till odds 2,05 hos Betsson.

Vårt speltips: Norrköping vinner mot Mjällby till odds 2,05 hos Betsson.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller