IK Sirius vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Malmö FF är i en prekär situation efter en svag sommar och nu behöver de tre poäng mot Sirius på bortaplan. Det är ingen enkel uppgift med tanke på att Sirius hittat rätt på slutet. Seger mot Kalmar följdes upp av en knapp förlust mot BK Häcken på tilläggstid. Nu återstår det att se om MFF kan hitta tillbaka och ta tre poäng som förväntat. Eller blir det ett kämpande Sirius i bottenskiktet som lyckas vinna? Det återstår att se men enligt oddsexperterna blir det MFF som tar tre poäng.

Datum: 29 augusti 2023
Avspark: 19:10
Arena: Studenternas IP (Uppsala)
Domare: A Ladebäck (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IK Sirius är underdogs

IK Sirius har haft det tufft denna säsong och ligger på samma poäng som Degerfors. Det återstår att se om de har vad som krävs för att vinna mot Malmö FF. Sirius vann mot Kalmar och gjorde en stark insats mot BK Häcken i förra omgången. Men på tilläggstid släppte de in 2-3 och förlorade matchen. Har de vad som krävs för att hota ännu ett topplag?

Malmö FF hoppas hitta rätt

MFF har endast två segrar på de sju senaste matcherna i Allsvenskan. De har också två raka matcher i Allsvenskan utan att vinna. Först förlorade de mot Mjällby med 0-1 innan de spelade 0-0 hemma mot Djurgården. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att vinna och framförallt göra mål. Resultaten på plast har inte imponerat.

Kan bli en målrik match

Sirius är ett lag som försöker spela fotboll vilket kan passa MFF ganska bra. Dessutom har MFF flera spelare från backlinjen i skadelistan. Det kan innebära att det blir en del mål i matchen. Vi tror att det kan bli en ganska målrik tillställning. Därför spelar vi över 2,5 mål till oddset 1,60 hos Betsson.

Vårt speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,60 hos Betsson.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller