Italien – Spanien semifinal fotbolls-EM speltips

EM:s största positiva överraskning är Italien och nu är de en match från att oväntat nå finalen i EM 2021. Det blir dock ingen enkel uppgift då det är Spanien som väntar i semifinalen. Ett Spanien som endast avgjort en match under ordinarie tid i detta EM. Övriga har slutat oavgjort men Spanien slog ut Kroatien efter förlängning och Schweiz efter straffar. Italiens prestation imponerar dock mer då de mött Österrike och Belgien så långt i slutspelet.

Hämta din oddsbonus hos Snabbare idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Italien spelar en otrolig fotboll

Det italienska landslaget genom åren har inte gjort sig kända för sin fantastiska fotboll. Men något har hänt sedan Roberto Mancini tog över som tränare. Under turneringen har laget spelat fantastiskt och om de kan fortsätta med samma fina spel mot Spanien är finalbiljetten deras. Mot Belgien var Italien sensationellt bra och fortsätter att gå från klarhet till klarhet. De har spelat den bästa fotbollen under turneringen och borde ha kapacitet att vinna hela EM 2021.

Spanien har haft marginalerna med sig

Det var inte direkt några lovord efter att Spanien tagit två poäng mot Sverige och Polen i inledningen av turneringen. Därefter lossnade det målmässigt rejält då man vann mot Slovakien med 5-0. I åttondelsfinalen mot Kroatien tappade Spanien 3-1 till 3-3 men gjorde två mål i förlängningen och vann matchen. I kvartsfinalen mot Schweiz fick man ”bara” 1-1 och matchen gick till straffar. Väl där var Spanien bättre och kunde vinna matchen och ta sig till semifinal.

Vem går till final av de båda lagen?

Såväl Spanien som Italien är väldigt bra lag. Men frågan är vem som är starkast i en semifinal? Ingen av spelarna har spelat en semifinal i ett internationellt mästerskap förr och enligt oddsen kan det bli jämnt. Men tittar vi fotbollsmässigt är det Italien som övertygat mest och förtjänar att vara i finalen och kanske till och med vinna EM 2021. Därför hoppas och tror vi att Italien vinner matchen mot Spanien. Vi spelar därför Italien som vinnare och får oddset 2,50 hos Snabbare.

Vårt speltips: Italien vinner över Spanien till oddset 2,50 hos Snabbare

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos Snabbare och oddsa på avslutningen av EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller