Italien vs England – Oddstips Final Fotbolls-EM 2020

Det väntar final i Fotbolls-EM 2021 mellan Italien och England på Wembley. Båda lagen tog sig till final genom att vinna efter förlängning respektive straffar. Italien vann mot Spanien i en rafflande straffläggning medan England besegrade Danmark efter en minst sagt tveksam straff. Hur som helst är det ingen som kan säga att lagen inte förtjänar att vara i final och det blir spännande att se om man lyckas hela vägen.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Italien gör sin fjärde EM-final

Italien vann EM 1928 och gick till final i turneringen 2000 och 2012 men föll på mållinjen. Nu är de framme i finalen igen efter att ha slagit ut Spanien i semifinalen efter straffar. Italien gick igenom gruppspelet utan att släppa in mål och har fortsatt imponera under slutspelet. 2-1 mot Österrike, Belgien och Spanien är stabilt och därför kan man mycket väl ta hem finalen också.

England har fördel av hemmaplan

Det engelska landslaget har haft fördelen att spela detta mästerskap hemma i London, i alla fall alla matcher utom en. Nu får de chansen att lyfta pokalen på Wembley om de lyckas vinna och oddsen talar något till deras fördel. Det vore häftigt för spelarna även om de flesta i fotbollsvärlden håller på Italien. Blir det i år som England tar sitt första EM-guld någonsin.

Vem kammar hem EM-guldet?

Sedan dag 1 har vi undrat vem som kommer att vinna EM och på söndagen får vi svaret. Det kommer säkerligen att bli en jämn och spännande tillställning mellan två skickliga lag. De två senaste mötena mellan lagen har slutat oavgjort och vi får gå tillbaka till 1977 för att hitta en seger med mer än ett måls marginal för ett av lagen. Nu är EM 2021 snart över och vi tror det blir en målsnål tillställning i finalen. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,53 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Under 2,5 mål i EM-finalen mellan Italien – England till oddset 1,53 hos LeoVegas

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos LeoVegas och oddsa på EM-finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller