Jamaica vs Panama – Speltips Fotbolls-VM Damer

Jamaica får chansen att bygga vidare på deras framgångsrika poäng mot Frankrike i öppningsmatchen när de möter Panama i sitt andra möte i FIFA:s dam-VM 2023. Oddsen pekar på Jamaica som favoriter och de kliver in som ganska klara favoriter efter att ha tagit poäng mot Frankrike. Matchen spelas på HBF Park i Perth.

Datum: 29 juli 2023
Avspark: 14:40
Arena: HBF Park (Perth)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Panama kämpar för att undvika en tidig eliminering

Panama var den sista nationen som säkrade sin plats i detta Fotbolls-VM. Men om de förlorar mot Jamaica är det första VM-äventyret över då de inte har möjlighet att ta sig vidare i så fall. Debutanterna blev överkörda av Brasilien med 4-0 i deras första match i Grupp F och en förlust mot Jamaica i Perth kommer att avsluta deras VM-kampanj. Efter att ha gått miste om tre raka förluster där de har släppt in totalt 16 mål utan att göra något mål, så kämpar Panama mot tidvattnet för att undvika en tidig eliminering.

Jamaica har förbättrat sig

Jamaica firade att de blev det första karibiska laget att nå två raka VM-turneringar. I premiären stod de för en rejäl överraskning när de säkrade sin första poäng någonsin i turneringen. Detta efter en hårdkämpad mållös match mot Frankrike. Försvararen Chantelle Swaby betonade att tro på sig själva som ett lag var nyckeln till den prestationen. Förlusten av stjärnanfallaren Khadija Shaw efter ett sent rött kort kan dock bli kostsam i denna avgörande match.

Blir en intressant match

Panama måste vinna medan Jamaica sätter sig i en fin situation om de vinner mot Panama. Men tittar vi på prestationerna från den första matchen är det inte konstigt att Jamaica har favoritskapet med råge. Vi tror att Jamaica har vad som krävs för att vinna och spelar de som segrare till oddset 1,65 hos Nordicbet

Vårt speltips: Jamaica vinner VM-matchen mot Panama till odds 1,65 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller