Kalmar FF vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Malmö FF fortsätter guldjakten och ställs mot Kalmar FF på bortaplan. Därmed ska Kalmars förre tränare Henrik Rydström återvända till Guldfågeln Arena för första gången sedan han lämnade klubben i vintras. Hans MFF är favoriter enligt oddsen men kommer att få en tuff match då Kalmar slagit såväl Elfsborg som BK Häcken under förra månaden. Kan MFF ta ytterligare ett steg mot guldet eller ska Kalmar sätta käppar i hjulet? Räkna med en dramatisk match i Småland.

Datum: 8 oktober 2023
Avspark: 15:00
Arena: Guldfågeln Arena

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kalmar FF vill ta tre poäng 

Den småländska klubben har minst sagt varit ojämna under säsongens gång i Allsvenskan. De hade en oerhört stark vår men föll sedan ihop totalt under sommaren. Under hösten har de fått resultaten igen på sin sida och har tre vinster på de fem senaste matcherna där de bland annat vann både mot Elfsborg och BK Häcken. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att välta ännu ett topp 3 lag. Kalmar ligger sjua i tabellen med tre poäng upp till fjärdeplatsen.

MFF imponerande inte senast

Mot Brommapojkarna i senaste matchen inledde MFF start och hade 2-0 redan efter 12 minuter. Men därefter rasade laget samman och släppte in ett mål i andra halvlek. Men till slut lyckades laget reda ut det och kunde vinna matchen med 2-1. Därmed är de fortsatt i serieledning med fem omgångar kvar. Lagkapten Pontus Jansson är dock avstängd i denna matchen också.

Blir en tät match

MFF har blandat och gett de senaste omgångarna men har en stark formkurva resultatmässigt även om spelet inte alltid stämt. Vi tror det kan bli en tät match med få mål. Därför väljer vi att spela under 3,5 mål till oddset 1,40 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen mellan Kalmar FF och MFF till oddset 1,40 hos Betinia 

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller