Kalmar FF vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Guldstriden är här och det är en rafflande duell som väntar på Guldfågeln Arena i Kalmar. MFF stod för en stark insats mot Zeniti veckans Champions League och med två omgångar kvar i serien leder man Allsvenskan. Men det är ett formstarkt Kalmar FF med tre raka segrar och som inte har förlorat på hemmaplan sedan augusti. Men MFF är favoriter och får nog inte fler chanser att till guldet om man inte tar tre poäng under söndagens match.

Hämta en oddsbonus hos Bethard idag

Kalmar FF är starka hemma

Kalmar FF har varit årets positiva överraskning i årets Allsvenskan. Laget fick kvala sig kvar förra säsongen men ligger i årets tabell på sjätteplats vilket minst sagt är imponerande. Tränaren Henrik Rydström har gjort underverk som tränare och förtjänar minst sagt beröm. Laget har nu tre raka segrar mot Örebro, Kalmar FF och BK Häcken. Det gör att man med två omgångar kvar endast är två poäng bakom Hammarby på femte plats. Men nu väntar tufft motstånd när serieledaren och regerande mästaren MFF kommer på besök.

Malmö FF behöver segern i guldjakten

MFF stod för en riktigt bra insats mot IFK Göteborg i Allsvenskan men mot BK Häcken var det ingen imponerande insats. 2-2 blev slutresultatet vilket gör att laget nu är en poäng före Djurgården som jagar bakom. Djurgården möter Varberg på hemmaplan innan MFF möter Kalmar så förmodligen kommer MFF vara i stort behov av tre poäng. Men det blir ingen enkel match för “Di Blåe” i Allsvenskan.

Vem tar trean?

Senast lagen möttes i Allsvenskan var på maj och då vann MFF med 3-1. Ett spelande Kalmar brukar passa MFF rätt bra men det kommer säkerligen att bli en tuff uppgift för MFF som också har många skador men oddsen talar för bortaseger. Men det finns ändå kvalité för att vinna matchen tror vi och därför väljer vi att spela Malmö FF som vinnare borta mot Kalmar FF till oddset 1,71 hos Bethard.

Vårt oddstips: MFF vinner borta mot Kalmar till oddset 1,71 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Allsvenskan och spela hos Bethard