Kamerun vs Egypten – Semifinal Afrikanska Mästerskapen

Fyra lag återstår i Afrikanska Mästerskapen. Förutom Burkina Faso mot Senegal är det värdnationen Kamerun som tar emot Egypten. Båda lagen har imponerat under mästerskapet och förtjänar att vara i semifinal. Kamerun är ganska stora favoriter enligt oddsen men som vi vet kan det sluta lite hur som helst i Afrikanska Mästerskapen som kantats av bra fotboll men också tragiska ögonblick. Vem når den stora finalen av de två nationerna?

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och kom igång med din betting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Kamerun är favoriter som värdnation

Kamerun är obesegrade i detta mästerskap. I gruppspelet vann de först mot Burkina Faso för att sedan slå Etiopen och få oavgjort mot Kap Verde. Som gruppetta blev det Komorerna i åttondelsfinal men då vann Kamerun med 2-1. I kvartsfinalen mot turneringens överraskning Gambia visade Kamerun att man är storleken större och vann med 2-0. Därmed är laget framme i semifinal nu men det är ingen enkel uppgift som väntar då Egypten kommer på besök.

Salahs Egypten slår ur underläge

Mohamed Salah, till vardags i Liverpool i Premier League, är den stora stjärnan i Egypten. Hans Egypten har växt under turneringens gång. I premiären blev det förlust mot Nigeria med 0-1 men sedan lyckades man ta viktiga segrar med 1-0 mot både Guinea och Sudan. Under slutspelet har det varit dramatiskt men Egypten har haft marginalerna på sin sida och Salah har varit huvudpersonen. I åttondelsfinalen mot Elfenbenskusten var det han som satte den avgörande straffen som tog laget vidare. I kvartsfinalen mot Marocko var det hans mål som gav förlängning och sedan spelade han fram Trezeguet som avgjorde.

Kamerun når finalen

Enligt oddsen är hemmalaget favoriter och de har imponerat mer än sin motståndare. Visst är Egypten svårslagna men under ordinarie tid har de inte gjort fler än ett mål per match. Vi tror att Kamerun är snäppet för bra och att de kammar hem segern och når finalen på hemmaplan. Därför spelar vi Kamerun som segrare mot Egypten till oddset 2,23 hos Nordicbet

Vårt speltips: Kamerun vinner över Egypten till oddset 2,23 hos Nordicbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på upplösningen av Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller