Kamerun vs Etiopen – Speltips Afrikanska Mästerskapen

Kamerun är värdnation och stora favoriter i den andra omgången av Grupp A i Afrikanska Mästerskapen. De inledde mästerskapet genom att ta en seger mot Burkina Faso. Nu väntar Etiopen som inledde med förlust mot Kap Verde. En seger för Kamerun innebär därför att slutspelsplatsen är säkrad och man är solklara favoriter inför mötet. Blir det vinst för Kamerun som förväntat eller kan Etiopen överraska och ställa till med bekymmer?

Hämta en betting bonus hos Betsson och kom igång idag med din betting

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kamerun är jättefavoriter

Kamerun inledde med att vinna mot Burkina Faso efer dubbla straffmål av Aboubakar. Nationen hamnade i underläge men vänta matchen under första halvlek. Efter en mållös andra halvlek kunde Kamerun därmed säkra den trepoängare som gör att de har ett utmärkt läge. Nu väntar Etiopien som är klara underdogs och som inledde med att förlora mot betydligt svagare Kap Verde. Kameruns fördel av hemmaplan ska inte heller underskattas och de är favoriter och bjöd på en hyfsad fotboll i premiären.

Etiopen vill överraska

Etiopen är ingen dålig fotbollsnation även om de inte alltid når mästerskapen. Detta har inneburit att nationerna endast drabbat samman vid två tillfällen. År 1970 när Kamerun vann med 3-2 och år 2016 i en mållös tillställning. Etiopien har vunnits en tävlingsmatch på de åtta senaste tävlingsmatcherna och det var 1-0-segern mot Zimbabwe i september. Inte mycket talr för att de skulle få sin första seger för året mot Kamerun.

Kamerun tar hem det

Kamerun fick med nöd och näppe med sig tre poäng i premiären. Med tanke på värdskapet är förväntningarna höga. Matchens odds visar att Kamerun är solklara favoriter. Vi tror också att de har vad som krävs för att vinna mot Etiopien. Därför spelar vi Kamerun som segrare och får oddset 1,20 hos Betsson

Vårt oddstips: Kamerun vinner mot Etiopen i Afrikanska Mästerskapen till oddset 1,20 och vi hittar oddset hos Betsson

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och betta på Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller