Kroatien vs Brasilien – Oddstips VM 2022 Kvartsfinal

Vi är framme vid kvartsfinaler i VM 2022 och först ut är Kroatien mot Brasilien. Det är ingen hemlighet att Brasilien är enorma favoriter i detta möte men samtidigt är Kroatien en nation som är svårslagna. Förra VM nådde de hela vägen till finalen och nu är de framme i kvartsfinal igen. Lagen möttes i premiären av VM 2014 där Brasilien vann med 3-1. Blir det samma siffror under fredagen?

Datum: 9 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Education City Stadium (Al Rayyan)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Kroatien hoppas kunna överraska

Det är ingen hemlighet att oddsen talar för brasiliansk seger. Kroatien är dock en nation som är svårslagen i slutspelet. Förra VM nådde de hela vägen till final efter att ha vunnit två straffläggningar i åttondelen och kvartsfinalen samt en förlängning i semifinalen. Nu återstår det att se om Kroatien kan hota Brasilien också som ser ruskigt starka ut.

Brasilien siktar på VM-guld

Brasilien hoppas gå hela vägen till final och vinna sitt sjätte VM-guld. Men det är ingen enkel väg dit för Neymar och gänget. Laget såg dock oerhört starka ut i åttondelsfinalen mot Sydkorea där de hade gjort fyra mål efter en dryg halvtimme och sedan kunde spela av matchen. Totalt blev det 4-1-seger men nu väntar en svårare motståndare.

Brasilien når semifinal

Även om Luka Modric och hans Kroatien är starka och svårslagna är det svårt att se de stå emot den brasilianska offensiven som finns att tillgå. Brasilien har för många hot och är favoriter att vinna VM 2022. Vi tror också att de lyckas nå semifinal och spelar Brasilien som vinnare under ordinarie tid till oddset 1,36 hos Bethard.

Vårt speltips: Brasilien vinner mot Kroatien till oddset 1,36 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller