Kroatien vs Marocko – Speltips VM 2022 Bronsmatch

Det är dags för bronsmatch i VM 2022:s nästa sista match. Kroatien har chans att ta sin andra raka medalj i ett fotbolls-VM medan Marocko siktar på sin första medalj någonsin i sammanhanget. Kroatien är något av favoriter men när lagen möttes i gruppspelet slutade matchen oavgjort. Frågan är om Marocko kan ladda om efter uttåget i semifinalen eller blir det Luka Modric och Kroatien som lägger beslag på bronspengen? Under lördagskvällen får vi svaret.

Datum: 17 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: A Al Jassim (Qatar)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och använd på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Kroatien hoppas kunna vinna ytterligare en medalj

Vid VM 2018 tog Kroatien sig till final. Inför VM 2022 var det inte många som pratade om Kroatien som en av förhandsfavoriterna. Men laget har imponerat under turneringen och framförallt i kvartsfinalen mot Brasilien där de vann efter straffläggning. Kan de ladda om och ta sin andra raka VM-medalj eller blir det Marocko som går vinnare från striden?

Marocko är turneringens överraskning

Marocko har överraskat i VM 2022 och var oerhört starka fram till semifinalen. De vann sin grupp före Belgien och Kroatien samt slog ut såväl Spanien som Portugal i åttondelsfinal respektive kvartsfinal. Men i semifinalen mot Frankrike räckte laget inte till. Nu återstår det att se om de kan hitta tillbaka till spelet som tog de till semifinal eller om det blir en fjärdeplats. Vinner de tar de Afrikas första medalj i VM-sammanhang.

Kroatien vinner komfortabelt

Kroatien har mer erfarenhet av den här typen av matcher och vann sin bronsmatch i VM 1998. Nu tror vi att de lyckas upprepa bedriften men oddsen tror helt klart att det kommer att bli en jämn match mellan lagen. Vi tror dock att Kroatien är något starkare och spelar Kroatien som vinnare till oddset 2,30 hos Betsson.

Vårt speltips: Kroatien vinner till oddset 2,30 hos Betsson.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och använd på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller