Lagsprint Damer – Speltips OS i Peking 2022

Sverige har fått en fin start på detta OS med undantag för skidskyttet och damernas längd. Men i sprint blev det såväl guld och silver för Sverige efter att Jonna Sundling tagit hem guldet samtidigt som Maja Dahlqvist kom tvåa efter en intensiv spurt mot Jessie Diggins. Därför är Sverige också solklara favoriter inför stafetten och mycket talar för att det blir ännu ett guld för de svenska åkarna. Allt annat vore en rejäl missräkning. Hller Sverige för favoritskapet och tar ytterligare ett guld i detta OS?

Hämta en välkomstbonus hos Fastbet och oddsa på Vinter-OS

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se |  Regler & villkor gäller

Blir det fortsatt succé för Sverige?

Detta Vinter-OS har varit bra hittills för svensk del då det blivit några riktigt bra prestationer. Sverige har tagit fyra guld och ett av de kom i sprint. Sverige har de senaste åren haft världens bästa sprintlandslag och nu hoppas vi att de visar detta i stafetten också. Oddsen visar på att svenskarna är solklara favoriter och att Ryssland och Norge är de som främst hotar. Men Norge var riktigt usla i den individuella sprinten och mycket talar för att de får det tufft i stafetten också mot de svenska åkarna.

Oddsa på Vinter-OS och lagsprinten

Det är alltid spännande med lagsprint, framförallt när Sverige är favoriter. Enligt oddsen är det svenska landslaget i sprint överlägsna favoriter. Det är inte så konstigt med tanke på hur bra det såg ut för Jonna Sundling och Maja Dahlqvist som kom etta och tvåa. Nu talar allt för att de håller för favoritskapet och plockar ytterligare en guldmedalj till det svenska folket. Därför spelar vi Sverige som vinnare i lagsprinten för damer till oddset 1,25 hos Fastbet.

Vårt speltips: Sverige vinner guld i lagsprint-stafetten för damer till oddset 1,25 hos Fastbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Vinter-OS

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se |  Regler & villkor gäller