Leicester vs Newcastle – Oddstips Premier League

Leicester ställs mot Newcastle i Premier League och det blir en minst sagt intressant match. Hemmalaget är extremt skadedrabbat och har inte haft den säsong vi vant oss vid de senaste åren. Elva i tabellen är inte bra och endast en seger på sex ligamatcher. Nu väntar ett Newcastle som ligger näst sist i tabellen men som vann sin senaste match. Vem tar poängen på King Power Stadium i Leicester?

Hämta en välkomstbonus på 1000 kronor hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Leicester siktar på tre poäng

Leicester spelare jämnt mot Napoli i Europa League men föll med 2-3. Dessförinnan hade Leicester 1-2 mot Aston Villa och 2-2 mot Southampton. Därmed är det ingen strålande form i hemmalaget direkt som dessutom har en skadelista på hela tio spelare. Brendan Rodgers har därmed mycket att fundera på och fjolårets fina säsong med bland annat seger i FA-cupen och topp 5 i Premier League ser inte ut att uppnås 2021/22.

Shejkerna kräver resultat

Newcastle må ha fått fotbollsvärldens rikaste ägare men faktum kvarstår att laget ligger på plats 19 i tabellen. Visserligen har det enbart blivit en förlust på fem senaste matcher i Premier League. Men bara en seger innebär att avståndet till säker mark är tre poäng. Skulle laget åka ur med de nya ägarna vore det nästintill komiskt.

Leicester vinner komfortabelt

Även Leicester inte är i toppslag är de tillräckligt bra för att kunna vinna mot Newcastle. De har bättre spelare trots den långa skadelistan. Visst lär Newcastle värva frenetiskt i Januari men just nu är det samma trupp som ligger på nedflyttningsplats som ska spela matchen. Trots att Leicester har många skador tror vi de ordnar tre poäng vilket oddsen också visar. Därför spelar vi Leicester som vinnare mot Newcastle till oddset 1,75 hos Bethard.

Vårt speltips: Leicester vinner mot Newcastle till oddset 1,75 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller