Levante vs Atletico Madrid – Speltips La Liga

Efter en lysande start på säsongen för den regerande mästaren har Atletico Madrid inte haft samma flyg med resultaten på sistone. Laget är visserligen endast tre poäng bakom Real Sociedad med en match mindre spelad. Men på de tre senaste matcherna har det endast blivit en seger. Nu väntar dock nästjumbon Levante som efter tio spelade matcher fortfarande inte vunnit under säsongen.

Hämta en oddsbonus hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Levante måste börja plocka segrar

Även om Levante spelat oavgjort i fem av tio matcher är det en klen tröst med tanke på att man inte vunnit en enda match. Laget var svårslagna under inledningen på säsongen med fyra oavgjorda på de fem inledande matcherna i La Liga. Men på de fem senaste matcherna har laget fyra förluster och endast en oavgord.

Atletico Madrid vill försvara titeln

Atletico Madrid vann ligan sensationellt förra säsongen och hoppas kunna återupprepa bedriften även denna säsongen i La Liga. Laget inledde säsongen strålande men sedan man gått in i Champions League har resultaten i ligan börjat sina. Förlust mot Alaves och kryss mot Real Sociead gör att laget tappat serieledningen. Dessutom förlorade man mot Liverpool i senaste omgången av CL. Nu väntar dock nästjumbon och därför bör det bli tre poäng även om man spelar på bortaplan.

Atletico bör ta tre poäng

För Atletico Madrid är det bara en match som ska vinnas men man har haft det tufft på bortaplan mot Levante. Förra säsongen fick laget bara 1-1 och på de tre senaste matcherna på bortaplan har man endast en seger. Samtidigt har Atletico Madrid ett lag som ska kunna vinna mot Levante och med tanke på att hemmalaget inte har vunnit en match under säsongen bör det inte bli några problem vilket oddsen också visar. Därför spelar vi Atletico Madrid som segrare till oddset 1,70 hos Betsson

Vårt speltips: Atletico Madrid vinner borta mot Levante till oddset 1,70 hos Betsson

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på La Liga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller