Liverpool vs Chelsea – Speltips Premier League

Det väntar ett riktigt spännande möte mellan Liverpool och Chelsea i Premier League. Två klubbar som inte ligger där de vill göra utan som har haft stora problem under säsongen. Liverpool ligger nia i tabellen medan Chelsea ligger på tionde plats. Båda lagen har identiskt med poäng men Liverpool kan trösta sig med att de har en match mindre spelad. Nu återstår det att se hur det går i detta slumrande gigantmöte.

Datum: 21 januari 2023
Avspark: 13:30
Arena: Anfield (Liverpool)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Liverpool är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsgurus är det Liverpool som är favoriter. De har ock förlorat två raka matcher i Premier League och saknar flera viktiga spelare. Bland annat missar Firmino, van Dijk och Diogo Jota matchen mot Chelsea. Liverpool lyckades med nöd och näppe ta sig vidare i FA-cupen efter att först ha spelat 2-2 mot Wolves och sedan vunnit returen med 1-0. Men i helgens PL-omgång mot Brighton blev det förlust med 0-3.

Chelsea vill ta sin andra raka seger

Chelsea fick lite andrum efter segern mot Crystal Palace i helgen. Men det blev seger med 1-0 efter mål i 64:e minuten av Kai Havertz. Det var lagets första seger på fyra matcher i Premier League och laget slåss i mitten av tabellen vilket inte är där man vill höra hemma.

Upptäck spänningen i detta stormöte

Det kommer att vara ångestfyllt när de båda möts för första gången sedan FA-cupfinalen i våras. Då vann Liverpool efter att det slutat 0-0 under ordinarie tid. Eftersom båda lagen befinner sig i en minst sagt prekär situation ser det ut att bli en riktigt spännande match, om än av fel anledning. Vi tror att detta ångestmöte blir så jämnt att det slutar oavgjort. Därför spelar vi X i matchen mellan Liverpool – Chelsea till oddset 3,75 till oddset Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Liverpool – Chelsea slutar oavgjort till oddset 3,75 hos Bethard.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller