Liverpool vs Leicester – Speltips Premier League

Liverpool jagar Manchester City i toppen och är nio poäng efter Manchester City men med en match mindre spelad. Nu väntar Leicester på Anfield, ett Leicester som inte haft den säsongen vi vant oss vid de senaste åren. Därför är det hemmalaget som är ganska klara favoriter enligt oddsen och trots att Mané och Salah varit iväg på Afrikanska Mästerskapen borde det finnas tillräckligt med kvalité för seger. Allt annat vore en rejäl överraskning.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se |  Regler & villkor gäller

Liverpool jagar titeln

Att Liverpool skulle ta sina andra ligatitel i Premier League kan bli tufft men laget är nio poäng bakom Man City fast med en match mindre spelad. Nu är frågan om de håller för favoritskapet mot ett Leicester som inte har en särskilt rolig säsong. Men Liverpool har fyra raka segrar i Ligan, FA-cupen och EFL Cup och slåss på många fronter. Ska hoppet om en ligatitel finnas behövs en seger mot Leicester.

Leicester har det tufft

Laget ligga på tioende plats i tabellen och åkte ur FA-cupen mot Nottingham Forrest med 1-4 senast. Laget har vunnit en match i Premier League på de fem senaste matcherna i ligan. Nu är frågan om de kan få till en skräll borta mot Liverpool. De vore verkligen imponerande men faktum är att laget vann mot Liverpool i Premier League i december med 1-0 på hemmaplan.

Hemmalaget håller för trycket

Brendon Rodgers får återvända till Anfield men den här gången tror vi inte han får något med sig. Liverpool är säkra och oddsgurus håller hemmalaget som solklara favoriter. Vi tror att de håller för favoritskapet och tar alla tre poängen och befäster sin andra plats i tabellen. Därför spelar vi Liverpool som segrare till oddset 1,26 hos Snabbare

Vårt speltips: Liverpool vinner hemma mot Leicester till oddset 1,26 hos Snabbare

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se |  Regler & villkor gäller