Liverpool vs Manchester City – Speltips Premier League

Liverpool och Manchester City gör upp i en högintressant match på Anfield. Det är ett krisande Liverpool som inlett säsongen i Premier League oerhört svagt och ligger på tionde plats i ligan med tio poäng på åtta spelande matcher. Nu ska de ta emot ett Manchester City i högform som jagar sin tredje raka ligatitel. Detta möte har varit höjdpunkten inom engelsk fotboll de senaste åren men nu är det två lag i olika verkligheter. Kan Liverpool överraska och ta en seger eller blir det Man City som tar ännu en trepoängare?

Datum: 16/10 – 2022
Avspark: 17:30
Arena: Anfield (Liverpool)
Domare: A Taylor

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Liverpool hoppas kunna bryta trenden

Liverpool har en galet lång skadelista och förlorade förra helgen mot Arsenal i Premier League. Men i veckans match i Champions League gick det bättre när de krossade Rangers med 7-1. Nu väntar dock tuffare motstånd när Manchester City kommer på besök. Liverpool har slagit City tidigare men kommer de kunna göra det igen med tanke på den svaga formen i ligaspelet?

Man City stormar fram i Premier League

Mycket har handlat om Haaland i Manchester City som överträffat även de högst ställda förväntningarna med sitt målskytte. I veckans CL-match borta mot FC Köpenhamn valde Pep Guardiola att bänka Haaland och matchen slutade 0-0- Mot Liverpool lär Haaland vara tillbaka i elvan och City kliver in till matchen som favoriter. Har de vad som krävs för att vinna stormötet?

Det blir en jämn match

Matcherna i Premier League mellan lagen brukar vara jämna. Liverpool har dock ett övertag den senaste tiden då de har fyra raka utan förlust mot City. Seger i Community Shield inför säsongen och därav seger i FA-cupen och dubbla kryss mot City under förra säsongen. Nu tror vi det kan bli jämnt igen även oddsen håller City som ganska klara favoriter. Vi tror att Liverpool kan sprattla till och lyckas vinna matchen. Därför spelar vi Liverpool som vinnare till oddset 3,60 Fastbet.

Vårt speltips: Liverpool vinner över Man City till oddset 3,60 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller