Malmö FF mot Chelsea – Champions League Speltips

Malmö FF lyckades säkra segern mot Sirius i Allsvenskan med ett sent mål på tilläggstid, ett mål som kan visa sig bli guld värt för skåningarna. Men nu väntar betydligt tuffare motstånd när världens kanske bästa lag just nu kommer på besök. Chelsea ska spela på Eleda Stadion och det kommer att bli en enkel seger för gästerna. Frågan är om Malmö klarar av att hålla siffrorna nere mot den regerande Champions League-mästaren.

Hämta en oddsbonus hos Casumo idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

MFF möter världens bästa lag

Det är ingen överdrift att säga att MFF möter världens bästa lag. Chelsea vann Champions League förra säsongen och leder Premier League. Att då förvänta sig att MFF ska ha en chans är orimligt, framförallt med tanke på hur försvarsspelet sett ut denna säsongen för ”Di Blåe”. Senast lagen möttes på Eleda Stadion vann Chelsea med 2-1. I London senast vann Chelsea med 4-0. Skulle MFF vinna eller ens ta poäng mot Chelsea vore det en skräll av guds nåde.

Vilket lag kommer Tuschel med?

I senaste mötet fick Tuschel en hel del kritik för att han mönstrade en så stark elva på hemmaplan. Exempelvis blev Romelu Lukaku skadad och fick utgå. Nu är frågan vilket lag han kommer med den här gången? Chelsea är tre poäng bakom Juventus och behöver gå rent för att vinna gruppen. Men de borde inte vara några problem för gästerna att bärga tre poäng mot MFF vilket oddsen visar.

Det blir många mål i matchen

Även om vi hoppas på ett mirakel är det osannolikt utan istället lär det bli en komfortabel seger för gästerna. 4-0 till Chelsea är långt ifrån osannolikt och MFF ska vara glada om de lyckas göra mål. Därför spelar vi över 3,5 mål i matchen mellan MFF och Chelsea till oddset 2,34 hos Casumo.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan MFF och Chelsea till oddset 2,34 hos Casumo

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller