Malmö FF – Vikingur Reykjavik – Speltips kval till Champions League

Efter fiaskot mot Sundsvall i fredagens match gäller det för MFF att snabbt studsa tillbaka. Nu ska första matchen i kvalet till Champions League spelas och allt annat än seger för ”Di Blåe” vore ett rejält fiasko. Malmö FF kliver in i första kvalomgången till Champions League och hoppas kunna skaffa sig lite utrymme inför returmötet på Island veckan efter första mötet. Blir det förlust kan vi räkna med att det kommer att storma ännu mer än vad som redan är fallet runt Malmö efter den svaga starten på Allsvenskan.

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Champions League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är klara favoriter

MFF behöver vinna för att få tillbaka självförtroendet. Matchen mot Sundsvall i fredags var horribel där Malmö visade ett skolboksexempel på hur man kan vara så ineffektiv som möjligt. Trots att de mötte seriens sämsta lag förlorade MFF och nu återstår det att se hur det går i kvalet till CL. Milos Milojevic valde att rotera mycket inför matchen mot Sundsvall och nu återstår det att se om spelarna är laddade när kvalet till Champions League börjar.

Vikingur Reykjavik vann förkvalet

Malmö FF lottades mot vinnaren av förkvalet och det blev Vikingur Reykjavik som blev motståndaren. Det isländska laget vann den isländska ligan förra säsongen och har den förre MFF-spelaren Kari Arnasson som sportchef. Samtidigt känner Malmös tränare Milojevic klubben väl då han spendera många år i klubben. Den isländska klubben hade dock problem i förkvalet och lyckades vinna sista matchen med uddamålet trots att de var gigantiska favoriter.

MFF måste vinna

Skulle Malmö FF inte vinna mot Vikingur Reykjavik vore det ett fiasko utan dess like. Malmö valde att vila tre av fyra ordinarie försvarare och hade ingen vidare dag offensivt heller. Nu återstår det att se om de kan spela bättre när det är spel i Europa som gäller men oddsen talar för att de klara favoriter. Vi tror att MFF lyckas och att det blir en rejäl islossning för hemmalaget. Därför spelar vi att Malmö vinner båda halvlekarna till oddset 1,67 hos No Account bet.

Vårt speltips: Malmö FF vinner båda halvlekarna mot Vikingur Reykjavik till oddset 1,67 hos No Account Bet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Champions League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller