Malmö FF vs Dudelange F91 – Speltips Europa League-kvalet

Efter det enorma fiaskot mot Valgiris har Malmö FF nu åkt ner ett snäpp i Europa-kvalet. Nu spelar laget istället kval till Europa League och härnäst väntar Dudelange från Luxemburg. Malmö är enorma favoriter enligt oddsen men det var de mot Zalgiris också och då blev det 0-3 över två matcher. Malmö FF har sparkat tränare Milos Milojevic och nu är det sportchefen Andreas Georgsson som är ansvarig. Kan han leda laget till ett gruppspel i Europa?

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på kvalet till Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är enorma favoriter

Malmö FF har inte imponerat under säsongen och till slut fick tränare Milojevic gå, trots att han vann Svenska Cupen med MFF. Spelet i Europa har inte imponerat och nu återstår det att se om den tillfällige lösningen Georgsson kan vända på skutan. Laget saknar fortfarande en defensiv balansspelare men har fått in intressanta nyförvärv. Nu återstår det att se om de klarar av att göra en stabil insats i Europa-kvalet som vi vant oss vid de senaste åren. Oddsen håller Malmö som klara favoriter.

Dudelange är svårtolkade

Dudelange inledde kvalet till Champions League med att ta sig förbi KF Tirana efter 1-0 hemma och 2-1 borta. Därefter väntade Pyunik Yerevan och det såg fint ut efter första matchen då laget vann borta med 1-0. Men efter en rejäl kollaps hemma förlorade Dudelange med 1-4. Nu är det därför kval till Europa League som gäller. Klarar laget att rå på Malmö FF vore det imponerande, men samtidigt är det svårt att veta vart vi har MFF numera.

Kan MFF ta hem segern?

Oddsen visar på att det inte borde vara några problem för Malmö att vinna hemma mot Dudelange men samtidigt har MFF inte imponerat, vare sig i Allsvenskan eller Europaspelet. Men nu borde spelarna vara taggade till tusen att visa vad de går för. Därför tror vi också att Malmö FF vinner hemmamatchen mot Dudelange till oddset 1,22 hos Fastbet.

Vårt speltips: MFF vinner mot Dudelange till oddset 1,22 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på kvalet till Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller