Malmö FF vs FC Braga – Speltips Europa League

Malmö FF inleder årets Europa League gruppspel hemma mot Braga från Portugal. Det är ett MFF som har en ny tränare på plats i form av Åge Hareide, som därmed gör sin andra sejour i klubben. Norrmannen ledde laget till Champions League 2014 och 2015 och hoppas nu på ytterligare en framgångsrik sejour. Kan han leda MFF ur krisen? Det blir oavsett vilket en tuff match mot FC Braga som inlett säsongen starkt med fyra vinster och en oavgjord på de fem inledande matcherna.

Datum: 8/9 – 2022
Avspark: 18:45
Arena: Stadion i Malmö
Domare: D. Strukan (Kroatien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

MFF lär ha ny energi

Malmö FF har haft en rejäl kräftgång i Allsvenskan och delvis i Europa denna säsongen. Men laget tog sig vidare till gruppspelet i Europa League och nu behöver de prestera på topp när säsongens svåraste motstånd hittills kommer på besök. Malmö förlorade i helgen mot IF Elfsborg med 1-2 och är ett av de formsvagaste lagen i Allsvenskan. Men med ny tränare i form av Åge Hareide lär det i alla fall finnas energi i laget som haft en tuff säsong.

Braga har inlett säsongen strålande

Det portugisiska ligalaget Braga har inlett strålande på säsongen. De har vunnit fyra matcher och spelat en oavgjord och ligger tvåa i tabellen. Nu väntar deras första möte i Europa League för den här säsongen. Faktum är att laget aldrig vunnit på svensk mark och vi svenskar hoppas givetvis den trenden fortsätter. Braga kliver in som favoriter i matchen enligt oddsen men det är inte med någon stor marginal.

Vi tror på en målsnål match

Det brukar inte direkt vara några målfyllda matcher på hemmaplan i Europa för Malmö FF när det kommer riktigt bra motstånd. Och till den kategorin får vi räkna Braga. Nu borde MFF klara av att hålla tätt stora delar av matchen med Åge som tränare och vi tror på en målsnål historia. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,97 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Malmö FF och FC Braga till oddset 1,97 hos Betsson

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller