Malmö FF vs FC Zenit – Speltips Champions League

Det krävs ett mirakel för att Malmö FF inte ska sluta sist i gruppen. 0-12 på de fyra inledande matcherna gör att det ser mörkt ut för en plats i Europa Leagues slutspel. Då krävs det antingen seger mot Zenit med 5-0 alternativt att laget vinner mot Zenit med mindre siffror och tar poäng borta mot Juventus i den sista omgången. Zenit måste också i så all förlora sin sista match mot Chelsea. Men är det någon match ”Di Blåe” ska vinna är det denna match mot Zenit.

Hämta en oddsbonus hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

MFF får 30 miljoner vid vinst

Skulle MFF lyckas vinna mot den ryska klubben från St Petersburg väntar nästan 30 miljoner i vinst. När laget kvalificerade till Champions League 2014 och 2015 vann MFF en match i gruppspelet. Ska historien upprepa sig krävs det med största sannolikhet en vinst mot Zenit på hemmaplan. MFF väntar fortfarande på att göra ett mål i Champions League 2021.

Zenit är trea vid oavgjort

Den ryska klubben behöver bara en poäng för att säkra tredjeplatsen. Med undantag för segern mot MFF har Zenit förlorat samtliga matcher i Champions League den här säsongen. Men nu finns det alltså chansen att säkra tredjeplatsen i gruppen. Oddsen talar för en poäng eller seger men det blir ingen enkel uppgift.

Malmö är ojämna i år

Malmö har inte imponerat allt för mycket under säsongen med undantag för sommarens Europakval. Visst var det en stark insats mot Chelsea senast på hemmaplan och bortamatchen mot IFK Göteborg var en av de bästa i år. Men mot BK Häcken senast var de gamla synderna tillbaka. 2-2 gör att laget inte längre har guldet i egna händer. Men vi tror att de kan studsa tillbaka och vinna mot Zenit. Därför spelar vi Malmö FF som segrare och får oddset 3,75 hos Bethard.

Vårt speltips: Malmö FF vinner hemma mot Zenit till oddset 3,75 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en bonus hos Bethard och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller