Malmö FF vs GIF Sundsvall – Speltips Allsvenskan

Malmö FF har i veckan lyckats kvalificera sig till ännu ett gruppspel i Europa men det är knappast frid och fröjd i klubbe. Laget fick inte mer än 2-2 i returmötet mot Dudelange och spelet var direkt horribelt. Dessförinnan hade MFF förlorat med 1-2 mot IK Sirius och nu behövs det verkligen en seger för skåningarna. Gästerna från Sundsvall ligger sist i tabellen och har förlorat fyra raka matcher. Allt annan än en överkörning från Malmö vore en rejäl missräkning.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF räknar med seger

Att det varit rubriker i Malmö FF är inte förvånande. Med undantag för cupguldet har det inte varit någon rolig säsong. MFF ligger sexa i tabellen bakom klubbar som IFK Göteborg. Avståndet upp till serieledning är fem poäng men det är inte mycket som tyder på att laget kan nå dit. De har förlorat mot såväl GIF Sundsvall som IK Sirius i sommar och det väntar ett betydligt tuffare spelschema i höst. Men hemma mot jumbon borde det bara kunna gå på ett sätt.

GIF Sundsvall åker ur Allsvenskan

Ingenting tyder på att GIF Sundsvall spelar i Allsvenskan kommande säsong. Laget har gjort det direkt horribelt i Allsvenskan denna säsongen. De har fyra raka förluster i Allsvenskan och endast en seger på de åtta senaste. Den kom överraskande nog mot Malmö FF när laget sensationellt vann med 2-1. Frågan är om de kan överraska igen? Exakt inget tyder tyvärr på det.

Malmö FF vinner detta

Även om det inte finns någon spelare som är i form i Malmö är det mycket som tyder på att de lyckas ta tre poäng mot GIF Sundsvall, inklusive oddsen. De har tillräckligt med kvalité för att vinna och allt annat vore ett rejält fiasko. Även om spelarna i laget verkar mätta borde de ha tillräckligt med revanschsug efter förlusten mot laget senast. Därför spelar vi att Malmö FF vinner mot GIF Sundsvall till oddset 1,18 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Malmö FF vinner till oddset 1,18 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller