Malmö FF vs Kalmar FF – Speltips Allsvenskan

Malmö FF har haft det tufft i Allsvenskan men firade under gårdagskvällen avancemang till Europa League. Laget är dock obesegrat i fem raka matcher och hoppas nu kunna ta med det fina spelet mot Sivasspor hem till Malmö. Dock har MFF haft det tufft efter matcher i Europa. Senast fick de bara 1-1 mot Mjällby och nu är frågan hur det kommer att gå mot Kalmar FF som inte vunnit en bortamatch i Allsvenskan sedan maj månad. Kan de hota Malmö på Stadion i Sveriges tredje största stad?

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF hoppas kunna gå bättre i Allsvenskan

För MFF var det ett fiasko att åka mot Zalgiris i kvalet till Champions League men nu är frågan om det inte är positiva vindar efter avancemanget till Europa League vilket innebär många nya miljoner till klubben. Malmö FF har vunnit de 8 senaste matcherna i Allsvenskan. Därför hoppas de nu kunna fortsätta den för laget fina trenden mot den småländska klubben. Förra säsongen säkrades guldet i praktiken mot Kalmar när MFF avgjorde sent genom Jo Inge Berget. Frågan är om det blir lika jämnt den här gången?

Kalmar FF hoppas utmana toppen

Avståndet till toppen är lite för stort för att vinna SM.guld och laget är åtta poäng från topp 3. Men samtidigt är Kalmar ett bra lag men tack vare svagt bortaspel har det inte räckt till bättre än sjunde plats. Kalmar har inte vunnit sedan maj månad i Allsvenskan och då blir det inga Europaplaceringar trots fint hemmafacit. Kan de trotsa oddsen och vinna mot MFF?

MFF tar hem detta

MFF må ha varit i Turkiet och haft en lång resa men de bör ha rutin och hoppas kunna ta de tre poäng som behövs för att haka på i toppen. Malmö FF är i dagsläget sju poäng efter BK Häcken och behöver i princip gå rent för att hota om Lennart Johanssons Pokal. Poängtapp mot Kalmar innebär att det till och med blir svårt att nå Europaplatser. Vi tror att Malmö FF vinner mot Kalmar FF och spelar det till oddset 1,55 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Malmö FF vinner mot Kalmar FF till oddset 1,55 hos Nordicbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller