Malmö FF vs Lugano – Europa League

Efter den blytunga förlusten mot Hammarby gäller det för Malmö FF att ställa om på direkten när Lugano väntar i Europa League två veckor i rad. Först ska MFF ta emot den schweiziska klubben på Stadion i Malmö och det lär bli bra tryck som det brukar när MFF spelar matcher i Europa. Efter endast en poäng på de två inledande matcherna är MFF i stort behov av tre poäng om man ska ha en rimlig chans att nå sextondelsfinal och fortsatt spel efter årsskiftet.

Hämta din välkomstbonus på 2500 kronor hos Snabbare idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Malmö FF

MFF tappade med största sannolikheten guldet efter förlusten mot Hammarby och nu gäller det därför att satsa på att ta sig vidare från gruppspelet i Europa. Efter förlust mot Dynamo Kiev och X hemma mot FCK är det nu dags för tre poäng för ”Di Blåe” om de vill ha en rimlig chans att ta sig vidare från gruppspelet för andra året i rad men då krävs det en fulländad prestation under torsdagen.

Bortalaget Lugano

Den schweiziska klubben Lugano har haft en för laget hemsk säsongsinledning. 10 poäng på 11 matcher är inte riktigt godkänt för ett lag som Lugano. Man ligger på åttonde plats i tabellen som innehåller tio lag. På de tio senaste matcherna har laget endast en seger men samtidigt lyckades man oväntat kryssa mot Dynamo Kiev senast och Malmö behöver prestera bra om de ska vinna.

Så här tänker vi

Det är i Europa Malmö presterat som bäst under 2019 och efter förlusten senast mot Hammarby borde det vara ett revanschsuget MFF som måste vinna om hoppet om sextondelsfinal ska vara rimligt. Nu tror vi man lyckas och spelar därför rak hemmaseger till oddset 1,62 hos Snabbare Betting.

Vårt speltips: Malmö vinner över FC Lugano till oddset 1,62 hos Snabbare.

Team Oddsgurun