Malmö FF vs Sivasspor – Speltips Europa League Play Off

Det är dags för Malmö FF att inleda det sista dubbelmötet i kvalet till Europa League och MFF är i behov av att få med sig ett bra resultat från första matchen. Annars kan det bli en jobbig retur i Turkiet. Det som talar för att Malmö kommer att vinna är oddsen men också att formen hos gästerna är direkt svag så här i inledningen på deras säsong. MFF har etablerat sig som ett lag i Europa men spelet har inte stämt under säsongen. Nu återstår det att se om de kan lyckas bättre den här gången. Mycket tyder på att det kan bli en dramatisk tillställning på Stadion i Malmö.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF är favoriter enligt oddsen

Sveriges mesta mästare har inte imponerat i detta Europakval men är ändå favoriter inför dubbelmötet mot Sivasspor. Dels att vinna första hemmamatchen men också att ta sig vidare över två matcher. I senaste omgången i Allsvenskan lyckades de vinna mot GIF Sundsvall med 3-1 och nu återstår det att se om de kan få med sig ett bra resultat till returen i Turkiet. Malmö har haft det tufft att hålla tätt bakåt men hoppas nu på en förändring.

Sivasspor har inlett horribelt

Den turkiska regerande cupmästaren har inlett säsongen direkt svagt. Förlust i turkiska Supercupen med 0-4, 1-1 mot förväntade bottenlaget Gaziantep i hemmapremiären och klar förlust mot Adana Demirspor senast gör att laget inlett säsongen direkt svagt. Tack vare den turkiska ligans höga ranking är detta första kvalomgången för Sivasspor.

Malmö löser detta

MFF brukar vara starka i Play Off. Med undantag för enkelmötet mot Granada har MFF vunnit de senaste fem Play Off-dubbelmötena. Nu återstår det att se om de klarar av att göra detsamma när de inleder på hemmaplan. Tittar vi på oddsen är Malmö FF ganska klara favoriter men det krävs en fulländad prestation. Men vi tror på MFF och därför väljer vi att spela Malmö FF som segrare till oddset 1,75 hos Snabbare.

Vårt speltips: Malmö FF vinner mot Sivasspor till oddset 1,75 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller