Malmö FF vs Zalgiris – Speltips kval till Champions League

Malmö FF måste vända underläge i kvalet till Champions League när Zalgiris från Litauen kommer på besök till Stadion i Malmö. MFF gjorde en riktig plattmatch i Vilnius och behöver därför vinna med minst två mål för att ta sig vidare till tredje kvalomgången. En uddamålsseger innebär förlängning i detta möte. Malmö har oddsen på sin sida men är samtidigt pressade att ta en seger. Ett uttåg vore ett rejält fiasko.

Hämta oddsbonus hos Nordicbet och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Malmö är klara favoriter

För Malmö FF gäller det att sig vidare till nästa omgång. Då är gruppspel i Europa Conference League klart. Förlust eller oavgjort innebär att Malmö får fortsätta i kvalet till Europa League. Mot Sirius såg spelet bra ut där MFF vann klart med 3-1 trots att laget roterade flera nyckelspelare. Det återstår att se om de kan nå samma resultat i kvalet till Champions League. Ett avancemang innebär nya miljoner in på kontot.

Zalgiris har fördel inför returmötet

Mästarna Zalgiris från Italien kommer att ligga lågt och försöka kriga till sig ett oavgjort resultat. I hemmamötet mot MFF var de bättre än sin motståndare och vann rättvist. De hade fördel av plastmatta och har fått en veckas vila sedan mötet mot MFF. Formen är god då laget har sex vinster och en oavgjord på de sju senaste matcherna. Har de vad som krävs för ännu en överraskning?

MFF bör ta sig vidare

Malmö FF bör kunna ta sig vidare även om läget är prekärt. Oddsen visar på att MFF är ganska klara favoriter och med tanke på facit på hemmaplan i Europa och det faktum att Malmö spelar på Stadion i Malmö borde innebära seger. Därför väljer vi att spela MFF som segrare och får oddset 1,18 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Malmö vinner över Zalgiris till oddset 1,18 hos Nordicbet.

Team Oddgurun

Hämta oddsbonus hos Nordicbet och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller