Malmö Redhawks vs Växjö Lakers- Speltips SHL

Efter tre raka segrar åkte Malmö Redhawks på en tung förlust under annandagen mot Brynäs. Nu väntar ett formstarkt Lakers med fyra raka segrar på Malmö Arena. Mycket talar för att det blir en jämn match mellan de tv lagen som ligger i olika delar av tabellen. Malmö har trots starka nyförvärv haft det tufft och ligger på plats 12 i tabellen. Lakers ligger femma och hoppas kunna ta tre poäng i Skåne.

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på matchen i SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Malmö hamna på rätt spår igen?

Många trodde att Malmö skulle lyfta rejält i tabellen jämfört med förra säsongen. Anledningen är starka hemvändare med NHL-proffset Carl Söderberg i spetsen. Men det har inte blivit som förväntat för klubben som ligger tolva i tabellen. Men tre raka segrar gav visst hopp men sedan föll man hårt mot Brynäs senast med 0-4. Nu behövs det en seger igen för att få lite hopp i den skånska klubben.

Växjö Lakers har fin form

Lakers har blandat och gett under säsongen men på slutet har man visat fin form. Segrar mot Djurgården x2 samt Timrå och Linköping har gett många poäng under årets sista månad. Nu är frågan om laget kan fortsätta på den inslagna vägen borta mot Malmö? De sex senaste interna mötena i SHL har Lakers vunnit mot Redhawks.

Redhawks tar hem det

Även om oddsen visar på att det blir en väldigt jämn match tror vi att Malmö tar hem det. De har tre raka segrar på hemmaplan och verkar vara på gång trots bottennappet senast. Därför spelar vi Malmö Redhawks som vinnare över Växjö Lakers och hittar oddset 2,45 hos Betsson

Vårt speltips: Malmö Redhawks vinner över Växjö Lakers till oddset 2,45 hos Betsson

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus på Betsson och upptäck betting på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller