Manchester City mot Everton – Speltips Premier League

Manchester City tar emot Everton i Premier League efter landslagsuppehållet. De behöver en seger i jakten på Chelsea som leder ligan efter elva spelade omgångar. På elfte plats i tabellen hittar vi Everton som inledde säsongen starkt men nu har spelat fem matcher utan att vinna i Premier League. City är solklara favoriter och räknar med tre poäng. Samtidigt förlorade man sin senaste hemmamatch mot Crystal Palace med 0-2. Men i derbyt mot United i den sista matchen inför landslagsuppehållet blev det tre poäng och seger.

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Tar Man City en planenlig seger?

Manchester City har varit ojämna den här säsongen på ett sätt vi inte är vana vid. Uttåg i ligacupen mot West Ham och förlust i senaste hemmamatchen mot Crystal Palace i Premier League. Men trots detta är City tvåa i tabellen och endast tre poäng bakom Chelsea som leder ligan. Klarar man att ta en seger mot Everton på Etihad Stadium? Allt annat vore en rejäl besvikelse och när lagen möttes i maj vann City med klara 5-0.

Everton har det tufft mot City

Everton ska inte titta på de senaste mötena mellan lagen för att hitta inspiration. Man City har vunnit de åtta senaste mötena mellan lagen. Vi får backa tillbaka till maj 2017 för att hitta en Everton-seger. Everton hade förhoppning om att kunna utmana om platserna som ger spel i Champions League denna säsongen men de senaste månadernas resultat har inte imponerat. Fem raka matcher utan seger varav tre förluster gör att laget halkat efter i tabellen.

Det kan bli en målrik match

Sju av de tio senaste mötena har slutat med över 2,5 mål och flera av dem har inneburit betydligt fler mål än så. Därför talar oddsen också för att det kan bli en hel del mål när lagen nu drabbar samman på Etihad Stadium. Vi tror på att det kan bli en hel del mål när City på de två senaste matcherna gjort sex mål samtidigt som Everton släppt in sex mål på tre senaste matcherna. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål och får oddset 1,51 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Manchester City och Everton i Premier League till oddset 1,51 hos Bethard

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller