Manchester City vs Liverpool – Speltips Carabao Cup

Efter ett rafflande VM-slutspel är det nu dags att återvända till vardagen. Det blir direkt spännande när Manchester City och Liverpool drabbar samman i åttondelsfinalen av EFL Cup. City är favoriter men har samtidigt inte vunnit på de fem senaste försöken mot Liverpool. I såväl Community Shield som Premier League föll de. Nu återstår det att se hur det går för lagen i detta spännande möte. Vem kliver av som vinnare av Pep Guardiola och Jürgen Klopp?

Datum: 22 december 2022
Avspark: 21:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: D Coote

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Manchester City är favoriter

Manchester City är favoriter till att vinna matchen. De förlorade dock sin sista tävlingsmatch innan VM mot Brentford. Nu återstår det att se om de kan studsa tillbaka och vinna sin första tävlingsmatch efter uppehållet. Laget har kapacitet att slå ut Liverpool men samtidigt har de inte vunnit mot Liverpool på fem försök. Kan de bryta trenden och ta sig vidare till kvartsfinal?

Liverpool hoppas ta sig vidare

För Liverpools del såg det fint ut innan uppehållet. Laget inledde säsongen svagt men har sedan presterat bättre under november då de vann samtliga fyra matcher. Under VM-uppehållet har de spelat matcher mot Lyon och AC Milan där de föll mot Lyon med 1-3 men vann mot AC Milan med 4-1. Frågan är om de har vad som krävs för att slå City igen. Oddsen pekar på att det kan bli tufft men det är svårt att veta då det är en fenomenal match mellan två skickliga lag som väntar.

Det blir en spännande match

Oavsett hur det slutar tror vi på en högdramatisk match mellan två skickliga lag. Det brukar bli bra matcher när Englands två bästa lag de senaste åren ställs mot varandra. Vi tror att Man Citys fördel av hemmaplan kommer att leda till att de vinner matchen och tar sig vidare till kvartsfinal. Därför spelar vi Man City som vinnare till oddset 1,70 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Man City vinner mot Liverpool till oddset 1,70 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller