Manchester City vs Liverpool – Speltips FA-cupen semifinal

För andra gången på en vecka ska Englands två bästa klubbar drabbar samman. Efter den spännande 2-2-matchen i Premier League förra helgen är förhoppningarna stora på att det blir ännu en spännande match. I potten väntar en final i FA-cupen och drömmen om ytterligare en titel. Blir det City eller Liverpool som tar sig vidare från detta möte som avgörs på nationalarenan Wembley? Klockan 16:30 sparkar matchen igång och som vi längtar.

Hämta en välkomstbonus hos No Account Bet och spela på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Manchester City siktar på trippeln

Manchester City leder Premier League, är i semifinal i FA-cupen och hoppas kunna vinna Champions League där de ställs mot Real Madrid i semifinalen. Formen är god och förra veckans möte mot Liverpool slutade 2-2. I veckan gick laget en tuff batalj mot Atletico Madrid men lyckades ta sig vidare efter 1-0 sammanlagt. Kan de ta sig förbi Liverpool också i semifinalen i FA-cupen och hålla drömmen om en trippel vid liv?

Liverpool kan ta kvadruppeln

För Liverpools del lever drömmen om fyra titlar. Laget har redan vunnit EFL Cup och även om man ligger två poäng bakom City i ligan lever drömmen om en ligatitel i allra högsta grad. Vidare har laget Villarreal i semifinal i Champions League så det finns en teoretisk chans att laget tar alla fyra titlar. Det vore minst sagt spektakulärt om laget lyckades. Men först måste de ta sig förbi City i FA-cupen vilket inte är särskilt enkelt.

Blir en jämn match mellan två giganter

Liverpool och Manchester City har spelat 2-2 två matcher i rad. Vi tror att det återigen kommer att bli en mycket intressant match mellan två oerhört starka lag och oddsgurus tror det blir en jämn tillställning. Därför spelar vi att det blir oavgjort under ordinarie tid mellan Manchester City och Liverpool i FA-cupens semifinal till oddset 3,50 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Matchen slutar oavgjort ordinarie tid vilket vi spelar till oddset 3,50 hos No Account Bet.

Hämta en välkomstbonus hos No Account Bet och oddsa på FA-cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller