Manchester City vs Manchester United – Speltips Premier League

Det är dags för ett spännande Manchester-derby där hemmalaget är solklara favoriter att vinna matchen. Därmed är det som det brukar i Manchester numera. Man City jagar ligatiteln och Man United har hamnat långt efter i tabellen. Allt annat än en hemmaseger vore en rejäl överraskning. Kan United överraska eller blir det City som vinner enligt förväntningarna? Oddsexperterna tror helt klart på hemmalaget vilket oddsen också visar.

  • Datum: 3 mars 2024
  • Avspark: 16:30
  • Arena: Etihad Stadium (Manchester)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Manchester-derbyt

City siktar på ännu en seger

Manchester City har övertaget på United de senaste matcherna på Etihad Stadium. Förra säsongen vann man med 6-3 och året innan 4-1. Vi får backa till 2021 för att hitta en seger för gästerna. Citys form är också bra. Laget har 17 vinster och 2 oavgjorda på 19 tävlingsmatcher sedan förlusten mot Aston Villa i början på december. Med Haaland och de Bruyne tillbaka talar allt för att sviten fortsätter.

United har många skador

Manchester United har haft svårt med kontinuitet denna säsongen. Framförallt i backlinjen. De förlorade sin senaste match i Premier League mot Fulham på hemmaplan med 1-2. Därför är det ingenting som talar för att de skulle kunna hota Man City på bortaplan. När lagen möttes i oktober föll United med 0-3. Men Man Utd behöver en seger om det ska finnas en gnutta hopp att nå Champions League nästa säsong.

City tar hem detta enkelt

Vi tror Manchester City kommer att vinna denna match oerhört enkelt. De har ett mycket bättre lag, spelar på hemmaplan, har en bättre tränare och starkare form. Därför spelar vi också att Man City vinner mot United till odds 1,29 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Manchester City vinner Manchester-derbyt till odds 1,29 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Manchester-derbyt