Manchester City vs Manchester United – Speltips Premier League

Säsongens andra Manchester-derby väntar när Manchester City och Manchester United drabbar samman på Etihad. Det är två lag i olika situationer i tabellen. City jagar ligatiteln och vill ha tre poäng för att hålla Liverpool bakom sig. För Manchester United börjar fjärdeplatsen glida laget allt mer ur händerna. Visst har de positionen just nu men Arsenal är två bakom med tre matcher mindre spelade. Klarar de av att hota ett formstarkt City?

Hämta en oddsbonus hos Bethard idag och oddsa på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

City leder ligan i dagsläget

Med en match mer spelad än leder Manchester City ligan med sex poäng före Liverpool. Senast blev det en kontroversiell seger mot Everton med 1-0 och dessförinnan förlorade City mot Tottenham med 2-3. Men formen är ändå god med endast en förlust i Premier League sedan oktober förra året. Klarar de att ta tre poäng mot rivalen United?

Manchester United tappar många poäng

United fortsätter att tappa poäng mot mediokert motstånd. 0-0 mot Watford på Old Trafford senast är inget resultat laget är nöjda med. Samtidigt är United ett mer svårslaget laget med Ragnick vid rodret vilket åtta raka ligamatcher utan förlust vittnar om. Mot City på bortaplan har laget två raka segrar i Premier League men oddsgurus håller hemmalaget som solklara favoriter av en anledning.

Blir en jämn match

Även om det är Manchester City som är solklara favoriter tror vi att det kan bli en mycket jämn match på Etihad. United må ha svårt att plocka regelbundna trepoängare men laget är samtidigt svårslagna. Det brukar bli jämna matcher när lagen drabbar samma och även om hemmalaget är favoriter kan vad som helst hända i ett derby. Därför spelar vi att derbyt mellan Man City och Man United slutar oavgjort till oddset 5,00 hos Bethard.

Vårt speltips: Manchester-derbyt slutar oavgjort till oddset 5,00 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller