Manchester City vs Newcastle – Speltips Premier League

Efter ett blytungt uttåg ur Champions League är sista chansen på en titel Premier League. Fyra omgångar återstår i ligan som City leder med en poäng före Liverpool. Nu väntar ett formstarkt Newcastle som inför senaste matchen mot Liverpool hade fyra raka segrar. Dock har de haft svårt mot topplagen och vi kan nog räkna med ett revanschsuget Man City.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Manchester City föll stenhårt

Manchester City var minuter från en andra raka final i Champions League. De hade 4-3 från första mötet och ledningen fram till 90:e minuten. Men tvåa snabba insläppta på tilläggstid gjorde att Real Madrid tog matchen till förlängning där en viss Karim Benzema satte in det avgörande målet. Eftersom City också förlorat mot Liverpool i FA-cupens semifinal är Premier League den sista titelchansen.

Newcastle är i god form

Newcastle är ett lag som visat väldigt fin form sedan vinteruppehållet. Men de har haft sårt på bortaplan mot många lag. Förlust mot Chelsea, Everton, Tottenham och Liverpool de senaste omgångarna men samtidigt har man fyra segrar på de fem senaste omgångarna. Nu blir det dock tufft mot Man City på bortaplan. Frågan är om de kan ta poäng borta mot Manchester City?

Man City vinner detta

Skulle Manchester City förlora detta möte har de helt plötsligt ingen titel i egna händer längre men enligt oddsen är de favoriter än. Det vore en rejäl missräkning för klubben. Dock ligger de fortfarande 1 poäng före Liverpool i ligan och även om Newcastle har ryckt upp sig efter årsskiftet borde City kunna vinna komfortabelt. Vi tror att det blir många mål i matchen. Därför spelar vi över 3,5 mål till oddset 2,27 hos Speedybet.

Vårt speltips: Över 3,5 mål till oddset 2,27 hos Speedybet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller