Manchester City vs Tottenham – Speltips Premier League

Det är dags för Manchester City att fortsätta segertåget tror de flesta när Tottenham väntar på Etihad Stadium. City är gigantiska favoriter enligt oddsen då Tottenham visar svag form och har tre raka förluster i Premier League. Frågan är om de har vad som krävs för att stoppa ett City med enorm framfart? Det blir hur som helst en intressant match på Etihad och det krävs något extra för att det inte ska sluta med hemmaseger.

Betta på Premier League hos Bethard med en rejäl oddsbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Tar Man City tre poäng som förväntat?

Manchester City stormar mot en andra raka ligatitel. Laget har imponerat stort på sistone och har inte förlorat i Premier League sedan oktober. I veckans Champions League blev det en komfortabel seger mot Sporting med 5-0 på bortaplan vilket gör att laget nu är klara för kvartsfinal, i alla fall i praktiken. I Premier League har spelet också varit bra. 4-0 mot Norwich och 2-0 mot Brentford i de två senaste matcherna samtidigt som man allts är obesegrade i 15 raka ligamatcher. Mycket tyder på att sviten förlängs även efter matchen mot Tottenham.

Spurs har det kämpigt

För Antonio Contes Tottenham är det inte lika roligt just nu. Visserligen avancemang mot Brighton i FA-cupen men tre raka förluster i Premier League gör att laget halkar efter i topp 4. Visserligen har laget tre matcher mindre spelade än såväl West Ham och United som ligger före i tabellen, men avståndet växer också. Kan de studsa tillbaka med en skräll borta mot City?

City tar tre poäng

Manchester City är svårstoppade nu och man behöver inte direkt vara någon oddsguru för att inse att de tar hemma detta. För högre odds finns handicap som alternativ. Därför spelar vi City som vinnare över Tottenham och får oddset 1,28 hos Bethard

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Tottenham Spurs till oddset 1,28 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller