Manchester United – Brighton – Speltips Premier League

En av de mer intressanta matcherna i Premier League denna omgång är den mellan Manchester United och Brighton. United slutade sexa förra säsongen i vad som av alla betraktats som ett rejält fiasko. Nu återstår det att se hur det kommer att gå under nye tränaren Erik ten Haag. Det blir ingen enkel uppgift mot Brighton som brukar vara starka i inledningen av säsongen. Graham Potters mannar slutade nia förra säsongen. Hur går det för de båda lagen i premiären?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Manchester United är favoriter i premiären

Erik ten Haag hoppas kunna få en fin start som manager för Manchester United. Han har tidigare visat att han kan leda ett lag långsiktigt under sin tid i Ajax. Men att vara ansvarig för Manchester United är något helt annat och det återstår att se om han får samma långsiktighet i klubben. United har skeppat iväg flera individualister och satsat mer på lagspelare. Det återstår att se om de kan lyckas bättre än förra säsongen. Att det skulle gå sämre är det nog inte många som tror.

Brighton har etablerat sig rejält i Premier League

Brighton har under Graham Potter blivit ett stabilt lag i Premier League. Förra säsongen blev det en imponerande nionde plats och laget var inte långt borta från Europaplatser. Kan de fortsätta på samma sätt under säsongen och kanske till och med ta nästa kliv och nå någon av de platser som ger spel i Europa? Det återstår att se! Oavsett vilket blir det en spännande säsong för Graham Potter.

United får en smakstart

Vi tror att Manchester United kommer att få en bra start på säsongen då de borde ha vad som krävs för att besegra Brighton. Oddsen håller också United som favoriter. Med Christan Eriksen och Bruno Fernandes har de kreativitet så det räcker och blir över. Därför väljer vi också att spela Manchester United som vinnare till oddset 1,65 hos Snabbare.

Vårt speltips: United vinner över Brighton till oddset 1,65 hos Snabbare.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller