Manchester United vs Atletico Madrid – Speltips Champions League

Det är dags för den andra åttondelsfinalen i Champions League mellan Manchester United och Atletico Madrid. De brittiska mesta mästarna var illa ute i första åttondelsfinalen när de hamnade i underläge. Men den svenske supertalangen Anthony Elanga klev fram och ordnade en kvittering vilket gör att United är vidare vid seger på Old Trafford. Det blir dock ingen enkel uppgift då Diego Simeones mannar är kända för att vara svåra att tränga igenom. Kan Ralf Ragnick bygga vidare på segern senast mot Tottenham och ta klubben vidare till kvartsfinal? Oavsett vilket blir det en spännande drabbning.

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och oddsa på Champions League idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

United behöver positiva vindar

Det blev en dramatisk match senast mot Tottenham när Cristiano Ronaldo ordnade segern efter sitt hattrick. Nu behöver storstjärnan kliva fram igen när det är Atletico Madrid som väntar i returmötet. I första matchen var det Anthony Elanga som ordnade det oavgjorda resultatet med sitt mål i matchminut 80. Nu är frågan om han får nytt förtroende av Ragnick. United har en turbulent säsong och ser ut att missa platsen som ger spel i Champions League. Därför är det i denna turnering fokuset bör ligga.

Atletico Madrid siktar på avancemang

I det första mötet var det Atletico Madrid som var mest dominanta och var närmast segern. Sedan den oavgjorda matchen har laget tagit tre raka segrar i La Liga. Laget har därmed spelat fem matcher utan att förlora och hoppas kunna förlänga den sviten. Kan Atletico Madrid vinna på Old Trafford i klubbens första möte på Drömmarnas Teater?

Vem tar sig vidare?

Vi tror att det kommer att bli en väldigt jämn tillställning vilket oddsen också visar. Det kan verkligen gå hur som helst i detta spektakulära returmöte. Vi tror att det blir så jämnt att förlängning kommer att avgöra vem som tar sig vidare. Därför spelar vi att matchen slutar oavgjort till oddset 3,10 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan United och Atletico slutar oavgjort till oddset 3,10 hos Betsafe

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller