Manchester United vs Bournemouth – Oddstips Premier League

Manchester United ser starka ut och det ser ut att kunna nå spel i Champions League nästa år om de fortsätter på inslagen väg. De har vunnit tre raka matcher sedan VM-uppehållet. De har också hållit nollan i dessa tre matcher. Bournemouth däremot har tre raka förluster sedan VM och har inte gjort ett enda mål framåt. Hur sluter det i tisdagens möte på Old Trafford?

Datum: 3 januari 2022
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: M Salisbury

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Manchester United verkar vara på gång

Många har nog glömt inledningen på säsongen där laget stod på noll poäng efter de två inledande matcherna. Efter en stark höst har laget klättrat upp på fjärde plats och kan gå upp bland topp 3 om de vinner tisdagens match mot Bournemouth. Ten Haag har verkligen fått ordning på laget och nu återstår det att se om de kan få in en anfallare i januari för att stärka truppen ytterligare när Ronaldo lämnat.

Bournemouth behöver hitta formen

Uttåg i ligacupen och dubbla förluster i Premier League är lagets facit efter VM. Den svaga formen innebär att laget närmar sig nedflyttning. Två poängs marginal har avståndet krympit till vilket gör att de behöver börja ta poäng. Men det kan bli svårt mot ett United i storform. Har Bournemouth vad som krävs för att överraska?

United vinner tror vi

Även om det inte finns några enkla matcher i Premier League tror vi inte att Man United slarvar bort detta. De har tre på pappret ganska enkla matcher på Old Trafford innan Manchester City väntar den 14 januari. Vi tror de vinner mot Bournemouth vilket oddsen visar med all tydlighet. Därför spelar vi Manchester United som vinnare till oddset 1,25 hos Fastbet.

Vårt speltips: Manchester United vinner hemma mot Bournemouth till oddset 1,25 hos Fastbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller