Manchester United vs Burnley – Oddstips Premier League

Manchester United må vara obesegrade under tränare Ralf Ragnick men mot Newcastle senast var det inte mycket som var positivt. Visst fick laget med sig 1-1 men spelmässigt var det en oerhört svag prestation. Nu väntar Burnley på Old Trafford, laget som endast vunnit en match och ligger på nedflyttningsplats. Allt annat än tre poäng vore förödande i jakten på spel i Champions League.

Hämta din oddsbonus hos Bethard idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

United behöver tre poäng

Mot Newcastle i Premier League senast valde Ragnick återigen att spela 4-2-2-2. Det har inneburit att Bruno Fernandes kommer helt utanför spelet och uppställningen har inte fått ut maximalt av laget. Frågan är om han tänker om inför matchen mot Burnley eller fortsätter med den destruktiva uppställningen?! Insatsen mot Newcastle borde innebära lite nytänk och det hade varit kul att se ett mittfält utan McFred ihop. Men mot Burnley borde det gå vägen oavsett vilken uppställning tysken ställer upp med.

Burnley kryssar sig fram

Burnley har endast en förlust på sex senaste matcherna men samtidigt också bara en vinst under hela säsongen. Det har blivit många oavgjorda resultat under säsongen. Därmed ligger laget kvar på nedflyttningsplats. Nu är frågan om de kan ta poäng igen mot tufft motstånd vilket de gjort mot såväl Chelsea som West Ham. Även om United är favoriter har Burnley hotat många lag den här säsongen.

United löser segern till slut

Räkna inte med något skönspel eller någon överkörning. United är inte vad de varit men vi tror fortfarande att de har vad som krävs för att vinna mot Burnley och oddsen talar för hemmaseger. Allt annat vore ett rejält fiasko för Ragnick. Därför spelar vi Manchester United som vinnare till oddset 1,38 hos Bethard

Vårt oddstips: United vinner över Burnley till oddset 1,38 hos Bethard

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller