Manchester United vs Manchester City – Speltips Premier League

Vilket derby vi har framför oss i helgen när årets första Manchesterderby ska avgöras. Lagen möts för den 52:a andra gången. United har förlorat tre raka möten mot City och hoppas kunna bryta denna trend. Formen är god hos hemmalaget som har åtta raka segrar i alla turneringar och endast en förlust på de 18 senaste matcherna. För Man City gäller det att studsa tillbaka efter fiaskot mot Southampton i EFL Cup där de åkte ur i kvartsfinalen.

Datum: 14 januari 2023
Avspark: 13:30
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: S Attwell (England)

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Manchester United vill fortsätta sin segerrad

Visst har inte alla segrar kommit i Premier League men åtta raka vinster visar att formen är god. Laget är framme i semifinal i EFL Cup efter veckans möte mot Charlton. Sedan VM-uppehållet har laget spelat sex matcher, vunnit sex och har en målskillnad på 15-1. Men motståndet har i ärlighetens namn inte varit det starkaste. Nu återstår det att se om de kan ta poäng mot City.

City förlorade i veckan

Manchester Citys dröm att bli första klubb att vinna alla fyra titlar försvann i samband med att laget mötte jumbon Southampton i veckan. City förlorade klart med 0-2 och hade egentligen inte mycket att säga till om. Nu återstår det att se om de kan göra det bättre mot stadsrivalen. Oddsen talar för laget, men formen är lite sisådär. Sedan VM har de tappat poäng hemma mot Everton och förlorat mot Southampton. Samtidigt har de dubbla segrar mot Chelsea och har besegrat Leeds och Liverpool.

Vem vinner stormötet?

United behöver vinna om drömmen om ligaseger ska finnas där. En vinst skulle ta laget upp en poäng bakom City, något som kändes osannolikt när lagen möttes senast när City vann med 6-3. Vi tror också att City är för starka och av denna anledning spelar vi att City vinner matchen till oddset 1,80 hos Fastbet.

Vårt speltips: Man City vinner borta mot Man United till oddset 1,80 hos Fastbet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller