Manchester United vs West Ham – Speltips Premier League

Det har blivit dags för Manchester United att spela sin andra match på fyra dagar i Premier League. Senaste tillställningen mot Wolves blev en underhållande historia där United tappade en tvåmålsledning två gånger för att avgöra i den 97:e minuten. Nu väntar ett formsvagt West Ham som inte vunnit på fyra matcher dessutom åkt ur FA-cupen mot Bristol City. Tar Man Utd tre poäng som förväntas på Old Trafford?

  • Datum: 4 februari 2024
  • Avspark: 15:00
  • Arena: Old Trafford (Manchester)
  • Domare: A Madley (England)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Premier League

Manchester United är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen är det Manchester United som är favoriter att vinna matchen. De har inte förlorat under 2024 efter seger mot Wolves och kryss mot Tottenham i Premier League samtidigt som de tagit sig vidare i FA-cupen mot såväl Wigan som Newport. En seger mot West Ham skulle ge ten Haag ännu lite andrum men en förlust kommer innebära att krisrubrikerna är tillbaka.

West Ham vill bryta trenden

West Ham avslutade 2023 starkt med fyra vinster på årets fem sista matcher men 2024 har inte börjat bra. Fyra oavgjorda och en förlust är status så långt i år vilket gjort att laget halkat en bra bit efter topp 4 och nu ligger sexa i tabellen. Kan David Moyes hota sin gamla klubb på Old Trafford?

Manchester United vinner detta

Även om West Ham är ett skickligt lag har Man Utd börjat få tillbaka sina skadade spelare samtidigt som flera spelare börjat hitta formen. Nu tror vi att de har vad som krävs för att vinna matchen mot West Ham. Därför spelar vi Man Utd som vinnare till odds 1,60 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Manchester United vinner hemma mot West Ham till odds 1,60 hos LeoVegas.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och betta på Premier League