Manchester United vs West Ham – Speltips Premier League

Efter 3-1 mot Brentford är det lite mer positivt kring Manchester United. För oss svenskar är det kul att Anthony Elanga fick göra mål och stod för en oerhört bra insats. Nu väntar West Ham som överraskande förlorade mot Leeds efter fyra raka segrar. Kan United ta ytterligar en seger eller blir det West Ham som vinner i kampen om fjärdeplatsen?

Hämta en välkomstbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan United ta ännu en trepoängare?

Mot Brentford borta senast vann Man United med 3-1 och det första målet gjordes av svensken Anthony Elanga. Detta var en välbehövlig seger för Ragnick efter poängtappet mot Aston Villa och förlusten mot Wolves senast i Premier League. Nu är avståndet till West Ham på fjärdeplatsen två poäng och en seger för United innebär att laget tar sig förbi Londonklubben.

West Ham imponerar trots förlusten senast

West Ham har imponerat under säsongen och ligger på en fjärde plats i tabellen. Men i veckans möte mot Leeds blev det oväntat förlust med 2-3 trots spel på hemmaplan. Dessförinnan hade Londonklubben dock vunnit fyra raka matcher i Premier League och FA-cupen. Därmed är laget kvar på den fjärde plats man legat på ett tag nu. En seger mot United vore en rejäl bedrift och räkna med en taggad David Moyes som återvänder till Old Trafford.

Vem tar hem matchen?

Manchester United har revansch att kräva då de förlorade mot West Ham i EFL Cup på Old Trafford i september. Men dessförrinan hade laget fyra raka segrar mot West Ham. Spelet har hackat en del men resultaten börjar komma för Ragnick. Kan han leda laget till ytterligare en seger? Oddsen talar för detta! Vi tror att Man United vinner över West Ham United och spelar detta till oddset 1,94 hos Casumo.

Vårt speltips: Manchester United vinner hemma mot West Ham United till oddset 1,84 hos Casumo

Team Oddsgurun

Hämta en välkomstbonus hos Casumo och betta på Premier League