Marocko vs Malawi – Speltips Afrikanska Mästerskapen

101 placeringar skiljer lagen på FIFAs världsranking. Marocko är därmed solklara favoriter inför åttondelsfinalen mot Malawi. Marocko tog sig vidare som etta i sin grupp efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet. Malawi lyckades skrapa ihop fyra poäng efter en bragdartad seger mot Zimbabwe samtidigt som de också klarade kryss mot Senegal. Det är Marocko som är klara favoriter enligt oddsen men det ska spelas 90 minuters fotboll om en plats i kvartsfinalen.

Hämta en oddsbonus hos Fastbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Marocko är klara favoriter

Marocko inledde starkt med två raka segrar i gruppspelet mot Ghana och Komorerna. Men i sista gruppspelsmatchen mot Gabon blev det endast 0-0. Det är ett bevis på att det inte går att underskatta någon i detta mästerskap. Framförallt inte i slutspelet då det innebär respass vid förlust för favoriten. Kan de hålla fokus och ta den segern som alla förväntar sig? Lagets stjärna Achraf Hakimi, till vardags i PSG och Ligue 1, fixade kvitteringsmålet mot Gabon som gav gruppsegern.

Malawi får det tufft

Malawi tog sig vidare som en av de bästa grupptreorna efter att ha samlat ihop fyra poäng i gruppspelet. Lagets bästa spelare är Gabadinho Mhango som till vardags spelar i Orlando Pirates i MLS. Han gjorde båda målen i segern mot Zimbabwe. Frågan är om Malawi kan ta sig till kvartsfinal. Det vore oerhört överraskande i så fall.

Marocko når kvartsfinal

Hittills har fyra lag tagit sig vidare till kvartsfinal i Afrikanska Mästerskapen. Det handlar om Burkina Faso, Tunisien, Gambia och Kamerun. Vinnaren i detta möte får det tufft i kvartsfinalen då antingen Salahs Egypten eller Elfenbenskusten väntar. Mycket talar för att det blir Marocko som är klara favoriter enligt oddsen. Vi tror också de har vad som krävs för att vinna mot Malawi. Därför spelar vi Marocko som vinnare över Malawi till oddset 1,34 hos Fastbet

Vårt speltips: Marocko vinner över Malawi till oddset 1,34 hos Fastbet

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Fastbet och spela på Afrikanska Mästerskapen