Marocko vs Portugal – Speltips VM 2022

Marocko och Portugal gör upp i en intressant kvartsfinal i VM 2022 där en av turneringens bästa offensiver gör upp mot ett av de starkaste försvaren. Marocko har bara släppt in ett mål under turneringens gång trots att de mött Kroatien, Belgien och Spanien. För Portugal har det inte varit lika tätt bakåt men desto fler mål framåt. 6-1 i åttondelsfinalen mot Schweiz är något som givetvis imponerar stort.

Datum: 10 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: F Tello (Argentina)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller

Marocko hoppas kunna skrälla igen

Marocko var klara underdogs inför mötet mot Spanien men stod för en solid insats och kunde till slut vinna efter straffläggning. Laget har varit extremt stabila defensivt under hela turneringen. Ett insläppt mål i gruppspelet och gruppseger före Kroatien, Belgien och Kanada. Dessutom hållen nolla mot Spanien. Nu väntar en eventuellt ännu svårare offensiv när Portugal står för motståndet.

Portugal fick det att lossna senast

När förbundskaptenen för Portugal valde att bänka Cristiano Ronaldo till förmån för Goncalo Ramos var det många som höjde på ögonbrynen. I efterhand fick han minst sagt rätt då Ramos stod för ett hattrick och samtidigt kunde leda sitt Portugal till seger med 6-1. Nu återstår det att se hur det kommer att gå mot turneringens kanske starkaste defensiv.

Portugal är favoriter

Även om Marocko imponerat stort känns Portugal lite för bra för att inte vinna detta möte. Portugal såg oerhört starka ut senast och vann också med 6-1 mot Schweiz. Vi tror att de har vad som krävs och oddsen håller de också som favoriter. Därför spelar vi Portugal som vinnare till oddset 1,67 hos Speedybet.

Vårt speltips: Portugal vinner över Schweiz till oddset 1,67 hos Speedybet.

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & villkor gäller